(0)
Připojte otázku

TARTELETTE™ BLUSH IN BLOOM AC PALETTE

1 200.00Kč
34 285.71Kč / 100g

7Kč = 1 bod 150 bodů = -10% na váš další nákup

585747
  • tab ingredients Složky
    PETUNIA INGREDIENTS: MICA, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SILICA, KAOLIN, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, WATER/AQUA/EAU, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL. (+/-): IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), RED 7 LAKE (CI 15850). WILD ROSE INGREDIENTS: MICA, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SILICA, KAOLIN, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, WATER/AQUA/EAU, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL. (+/-): IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), RED 7 LAKE (CI 15850). TULIP INGREDIENTS: MICA, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SILICA, KAOLIN, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, WATER/AQUA/EAU, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL. (+/-): IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), RED 7 LAKE (CI 15850).
  • Recenze
    • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
    • CLOUD, getReviews, 114ms
    • reviews, product
    • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
    • CLOUD, getContent, 152ms
    • questions, product

Tarte je průkopníkem kvalitních přírodních produktů. V současné době je prodávána ve více než 200 zemích, oceňují ji časopisy o módě, kráse, celebrity i vlivní umělci. Značka Tarte věří v odstranění hranic krásy, zrušení streotypů, vysokou výkonnost, přirozenost, uměleckou tvorbu a sílu ingrediencí.